2020 SCUBA Presentations OFFICIAL 9/15/2020

 

SCUBA CONFERENCE

September 29, 30 October 1, 2020

 

 

TUESDAY, September 29, 2020   (6 Hours of Approved In-Service Credit)

8am-9am

DOORS: A Few Code Questions – Elizabeth Freund   (Topic 2 – 1 hour)

Course Code:  T02-07-2802                 Activity Code:  T02-07-2802-092920-99-07-0

 

9:30am-11:30am

Hazardous Materials:  Considerations for Code Officials – Elizabeth Freund  (Topic 1 – 1 hour, Topic 2 – 1 hour)

Course Code:  T02-07-2804                 Activity Code:  T02-07-2804-092920-99-07-0

 

12:30pm-1:30pm

Stages, Platforms and Technical Production Areas – Elizabeth Freund   (Topic 2 – 1 hour)

Course Code:  T02-07-2810                 Activity Code:  T02-07-2810-092920-99-07-0

 

2:30pm-4:30pm

Bridging the Generator Gap – Brian Baughman   (Topic 1 – 1 hour, Topic 2 – 1 hour)    

Curse Code:  T02-07-2902                   Activity Code:  T02-07-2902-092920-99-07-0

 

WEDNESDAY, September 30, 2020   (7 Hours of Approved In-Service Credit)

8am-11am

2020 ECCNYS for Residential Buildings:  Overview – Connor Stratham   (Topic 3 – 3 hours)

Course Code:  T02-07-2800                 Activity Code:  T02-07-2800-093020-99-07-0

 

11:30am-12:30pm

2020 Building Code of New York Chapter - 15 Roof Assemblies…– Neil Garry  (Topic 2 – 1 hour)

Course Code:  T02-07-2812                 Activity Code:  T02-07-2812-093020-99-07-0

1:30pm-3:30pm

Battery Energy Storage for First Responders – Candace Rossi   (Topic 1 -1 hour, Topic 2 – 1 hour)

Course Code:  T02-07-2821                 Activity Code:  T02-07-2821-093020-99-07-0

4pm-5pm

Top 10 Things You Really Need to Know - Energy Code Update 2020 – Mike DeWein   (Topic 3 – 1 hour)

Course Code:  T02-07-2823                 Activity Code:  T02-07-2823-093020-99-07-0

 

THURSDAY, October 1, 2020   (6 Hours of Approved In-Service Credit)

8am-3pm  (Lunch:  Noon-1pm)  

Hazardous Materials for the Code Official – Ben Wheeler   (Topic 1 - 6 hours)    

Course Code:  T02-07-2900                 Activity Code:   T02-07-2900-100120-99-07-0

 

 

 

Topic 1  =  Code Enforcement and Administration                        Total:   9 Hours

Topic 2  =  Uniform Fire Prevention and Building Code                        Total:   6 Hours

Topic 3  =  Energy Conservation Construction Code                        Total    4 Hours

9/15/2020